"Samen onderweg" dinsdagavonden in Heemtuin Rucphen van start op dinsdagavond 10 juli

27 juni 2018.

Bij initiatiefnemer Frans Adriaansen hebben zich inmiddels een tiental personen gemeld die interesse hebben voor de “Samen onderweg”- dinsdagavonden. “Velen hebben wel allerlei vragen. Bijvoorbeeld over de exacte inhoud van die avonden”, meldt Frans. “"Maar die inhoud bepalen we samen. Anderen hebben op dinsdagavonden vaste andere activiteiten, maar kunnen bijvoorbeeld in de vakantieperiode wel. Uiteraard is ook dat mogelijk”, aldus Frans. De eerste avond is inmiddels gepland op dinsdagavond 10 juli van 20.00 tot 22.00 uur in Ut Gebouwke van de Rucphense Heemtuin aan de Baanvelden.

Toen ik zo'n 40 jaar geleden kennis maakte met natuurgeneeskunde, yoga e.d. ging er een wereld voor mij open. De door mij opgedane kennis wil ik graag met anderen delen.  Zo kwam ik op het idee om wekelijkse avonden te organiseren over natuurgeneeskunde, toegepaste filosofie, allerlei vormen van meditatie, yoga (geen oefeningen) en onderzoek naar "handvaten", dit vanuit allerlei tradities.  Het streven is in een vertrouwde sfeer samen de theorieën te bekijken. Te ontdekken hoe dat bij jou werkt en wat je ermee kunt. Al gaandeweg elkaar te inspireren zonder vooroordelen. Hoe te "her-bronnen" en vanuit innerlijke rust en kracht een gezond en stromend leven leiden. Thuiskomen in je eigen natuur is best leuk.  

De deelnamekosten bedragen 5 euro per avond. Hier zijn geen consumpties bij inbegrepen.   Voor meer informatie of aanmelding kan men rechtstreeks terecht bij Frans Adriaansen, franscirkel@kpnmail.nl of langskomen op dinsdagavond 10 juli in Heemtuin Rucphen.        

Terug naar overzicht