Extra openstellingen in het "Gouden Uur"

1 juli 2020

Ook dit jaar wordt de Heemtuin Rucphen weer extra opengesteld voor fotografen. We hebben al een aantal avonden en ochtenden achter de rug. Hierbij het definitieve rooster voor deze zomer.

De data in juli en augustus zijn:

Donderdag 6 augustus van 18.30 uur tot 21.00 uur.

Donderdag 13 augustus van 06.30 uur tot 09.00 uur.

Donderdag 20 augustus van 18.30 uur tot 21.00 uur.

Aanmelden kan per email. Stuur een mail naar heemtuin@heemtuinrucphen om u aan te melden. Dit kan tot op het laatste moment. Het is belangrijk om tevoren te laten weten dat u komt en hoe laat u komt, zodat we de poort voor u open kunnen doen. We vragen u om u, zoals overal, aan de RIVM-richtlijnen te houden. Dat wil zeggen: Geen groepsvorming en een onderlinge afstand van 1,5 meter in acht nemen. En thuisblijven wanneer u ziek bent. Ook vragen we u om op de paden te blijven. De planten in de tuin zijn niet bestand tegen betreding.

We hebben een extra pad aangelegd rondom de kooreakker, met name voor fotografen. De entree voor deze extra openstellingen bedraagt € 3,- . Dat is de normale toegangsprijs met ingang van 1 januari 2020. Komt u in de ochtend, dan mag u ook na 09.00 uur in de tuin blijven. U hoeft niet extra te betalen. Bent u van plan om vaak te komen, dan is de aanschaf van een vriendenkaart te overwegen. Voor € 15,- kunt u dan het hele jaar door de tuin bezoeken, door de week, op zondagen en tijdens de extra openstellingen. Graag tot ziens in de Heemtuin.  

Foto Jan Nuijten.

Terug naar overzicht