Scholenproject Heemtuin Rucphen centraal bij deelname aan Rabo Club support

5 oktober 2021

Scholenproject Heemtuin Rucphen centraal bij deelname aan Rabo Club support

Het scholenproject van Heemtuin Rucphen, dat in 2022 al weer 15 jaar bestaat, staat dit keer centraal bij het het stemmen voor Rabo Club Support van Rabobank De Zuidelijke Baronie. Het geld zal worden gebruikt voor de aanschaf van materialen en het verder ontwikkelen van activiteiten voor de jeugd.

Leden van genoemde bank kunnen nog tot en met 25 oktober hun stem uitbrengen op deelnemers die zij een warm hart toedragen. Dat stemmen is mogelijk via de RABO app of Rabo Online Bankieren. In veel gezinnen is het altijd een wikken en wegen onder welke clubs, instellingen en stichtingen de 6 stemmen per lid verdeeld worden.

Naast het scholenproject van Stichting Vrienden Heemtuin Rucphen bevelen wij daarbij trouwens ook de NatuurWerkGroep Gemeente Rucphen van harte aan. Overigens is het ook voor anderen die niet in het gebied van De Zuidelijke Baronie wonen, of via een andere bank bankieren een eventuele bijdrage voor het scholenproject rechtstreeks over te maken op rekeningnummer NL65RABO0188644679 onder vermelding van “scholenproject”.

 

Terug naar overzicht