Kruidenkransje

Bent u geïnteresseerd in het gebruik van geneeskrachtige kruiden? In de Heemtuin Rucphen wordt voor belangstellenden een Kruidenkransje georganiseerd. Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met de verschillende manieren waarop kruiden worden toegepast en krijgt u ook gelegenheid een en ander uit te proberen. Het Kruidenkransje vindt plaats op woensdag 19 juni van 09.30 tot 12.00 uur.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u een mailtje sturen naar heemtuin@heemtuinrucphen.nl Adres van de Heemtuin: Baanvelden 12, 4715 RH Rucphen. U vindt ons ook op facebook: facebook.com/heemtuinrucphen.nl.

De Heemtuin is in deze zomer open op maandag, dinsdag, woensdag. donderdag en vrijdag van 09.00 - 16.00 uur. Verder op de meeste zondagen. De Rucphense Heemtuin dus ook weer op woensdagen open. Bij twijfel of wij op een bepaalde dag en tijd open zijn adviseren wij bezoekers - zeker die van ver moeten komen - vooraf te bellen of te mailen naar heemtuin@heemtuinrucphen.nl Daarnaast zijn ook op aanvraag bezoeken en rondleidingen van groepen mogelijk, in principe op 7 dagen van de week.

Terug naar overzicht