Heemtuin Rucphen ook weer 's middags open op zondagen,woensdag, Hemelvaart en Tweede Pinksterdag

De Rucphense Heemtuin gaat langzaam maar zeker weer meer open. Uiteraard met inachtneming van de anderhalve meter en andere corona-maatregelen. Concreet betekent dit voor de komende tijd dat bezoekers óók weer op zondagmiddag 17 mei (van 13.00 – 16.00 uur) terecht kunnen.

Ook de komende tijd zal de Rucphense Heemtuin op normale maandagen, dinsdagen, donderdagen en vrijdagen van 09.00 uur tot 16.00 uur open zijn. Met ingang van woensdag 20 mei kan men voortaan óók weer terecht op woensdagmiddagen van 13.00 – 16.00 uur.

Op Eerste Pinksterdag is de tuin aan de Baanvelden zoals gebruikelijk gesloten. Maar ook op Tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, is er een zondagmiddagopenstelling van 13.00 – 16.00 uur. Op die Tweede Pinksterdag kan men dan bovendien – voor het eerst dit seizoen – óók weer genieten van een kopje koffie, thee of alcoholvrije consumptie op het terras.

Bij eventuele vragen kan men steeds contact opnemen met de vaste contactpersonen of een mailtje sturen naar het bestuur van Stichting Vrienden Heemtuin Rucphen via: heemtuin@heemtuinrucphen.nl

Foto Jan Nuijten.

Terug naar overzicht