Heemtuin Rucphen met ingang van 10 juni weer 6 dagen per week open

Met ingang van woensdag 10 juni is de Rucphense Heemtuin weer zes dagen in de week open. Van maandag tot en met vrijdag kunnen bezoekers er weer dagelijks terecht van 09.00 tot 16.00 uur. Ook de zondagsopenstellingen zijn er in de maanden juni, juli en augustus weer en dan zoals vanouds van 13.00 – 16.00 uur. Daarnaast is het ook weer mogelijk op andere tijden op afspraak met een groepje tuinliefhebbers de tuin te bezoeken, al dan niet met gids, maar ook voor het maken van familiefoto’s kan men er na afspraak weer terecht.
 
De verruiming van de openstellingstijden is mogelijk nu er weer meer vrijwilligers beschikbaar zijn, nu het er op lijkt dat het coronavirus op zijn retour is. Uiteraard gelden ook in de Rucphense Heemtuin de landelijke regels, zoals de anderhalve meter.


Overigens is de afgelopen maanden vooral door de vrijwilligers in het groen – op veilige afstand van elkaar – doorgewerkt door enkele tientallen mensen, zodat de tuin er ook nu weer mooi uitziet en er opvallend veel bloemen bloeien. Zo schitteren de bloemenweitjes en onder meer de vele korenbloemen en klaprozen op de korenakkers.
 
Voor eventuele vragen kan men het beste een mailtje sturen naar heemtuin@heemtuinrucphen.nl
Actuele informatie is ook steeds te vinden op de website: www.heemtuinrucphen.nl of op facebook.

 

Foto: Stichting Vrienden Heemtuin Rucphen: Ad Jansen
 

Terug naar overzicht