Rondleidingen

Groepsrondleidingen in de Heemtuin Rucphen voortaan 7 dagen per week mogelijk

Om te voldoen aan de vraag zijn voortaan groepsrondleidingen op alle dagen van de week mogelijk in Heemtuin Rucphen. Wij streven naar groepen die minimaal uit 8 tot 10 personen bestaan. De kosten zijn € 6- per persoon, inclusief de entree. Met een minimum van € 40,--.

Op de Heemtuin is een pinautomaat aanwezig.

Groepsrondleidingen zijn alleen mogelijk op tijdig gemaakte afspraken.
 

Drank. De Heemtuin biedt de mogelijkheid om koffie, thee en verschillende vruchtensappen te nuttigen voor een prijs van € 2,00 per kop of glas.Ook zijn er enkele frisdranken en alcoholvrij bier beschikbaar.
Deze dranken zijn van biologische teelt. (Zonder kunstmest en bestrijdingsmiddelen geteeld)
Tijdens uw bezoek aan onze Heemtuin mag u uw eigen meegebrachte boterhammen opeten, indien u bij ons de drank afneemt!

De rondleidingen in de Heemtuin duren 60 tot 90 minuten.
De Heemtuin biedt U verder de mogelijkheid om zaden van wilde planten te kopen voor € 2,00  per zakje. De opbrengst wordt aangewend voor de instandhouding van de heemtuin en ons scholenproject.

Groepen die zich aanmelden, kunnen in overleg met de vrijwilliger, die over deze rondleiding gaat,  voorafgaande aan de excursiedatum het verschuldigde bedrag overmaken naar de SVHR, Rabobank rek.: 1886.44.679 (IBAN: NL65 RABO 0188 6446 79 BIC: RABONL2U)
 

Mocht uw vereniging, stichting, bedrijf of familie in groepsverband de Rucphense Heemtuin willen bezoeken neem dan contact met ons op middels onderstaand contact-formulier.

Voor meer informatie kunt u een berichtje sturen naar: heemtuin@heemtuinrucphen.nl of vul het onderstaande contactformulier in. Telefonische contact over rondleidingen is uitsluitend mogelijk met onze bestuursleden / vrijwilligers tijdens het spreekuur op de meesten maandagmorgens van 10.00 tot 12.00 uur.