Bruids en familiefoto's

Sinds 2010 bestaat de mogelijkheid om de mooie natuur van de Heemtuin onderdeel van uw bruids of familiefotoreportage te laten zijn.

Om de reportage in goede banen te leiden kan dit echter alleen gebeuren met inachtneming van de volgende regels:

  1. Men dient de te maken bruids of familiefotoreportage vooraf te melden.
  2. Dit geldt ook voor op de door de weekse dagen.
  3. Op zondag is deze activiteit niet toegestaan.
  4. In de Heemtuin staat het respect voor alles wat leeft, groeit en bloeit voorop. Het is dan ook ten strengste verboden de paden te verlaten. Dit geldt zowel voor het bruidspaar, de fotograaf/fotografen, familie, vrienden als eventuele andere aanwezigen.
  5. Het gezelschap dient uit zo min mogelijk mensen te bestaan.
  6. Wordt regel 2 overtreden dan wordt men gesommeerd de Heemtuin te verlaten. De fotograaf / filmer die de regels overtreedt is niet meer welkom voor volgende reportages.
  7. Fotograferen of filmen is alleen toegestaan op die plekken, in de Heemtuin, die door de heemtuinmedewerker worden aangeven en van deze regel kan niet worden afgeweken.
  8. Een Heemtuinmedewerker zal u tijdens de fotoreportage vergezellen en u dient zijn of haar aanwijzingen op te volgen.
  9. Het is een voorwaarde dat het toekomstige bruidspaar en de fotograaf of filmer vooraf kennis komen maken met de Heemtuin en de fotolocaties in deze tuin.
  10. De kosten bedragen € 50,--. Dit bedrag dient 14 dagen van tevoren worden voldaan op bankrekening IBAN NL65 Rabo 01886 44 679 tnv SVHR, Baanvelden 12, 4715  RH Rucphen.

U kunt de reportage aanmelden via onderstaand formulier.