Geslaagde vrijwilligersdag Heemtuin Rucphen met voor elk wat wils

Zaterdag 27 augustus 2016 genoten de 24 mensen, die zich hiervoor opgaven, van de jaarlijkse vrijwilligersdag van Heemtuin Rucphen. Met voor elk wat wils. 9 Mensen kozen ervoor de 25 km lange Turfroute te rijden met de fiets. Die voerde langs veel ongewone plekken rond Rucphen, Schijf, Sprundel en St. Willebrord, waar men normaal niet zo gauw komt.

Een nadere groep deelnemers wandelde langs straatjes en paadjes in de omgeving van de Heemtuin, waar men normaliter ok  niet zo gauw komt. Zowel de wandel- als fietsroutes zijn binnenkort ook voor andere belangstellenden in ut Gebouwke verkrijgbaar.

De rest van de deelnemers maakten een kuiereke op de Heemtuin zelf en buurtten bij op het nieuwe terras. De dag werd afgesloten met een biologische broodmaaltijd, die door een aantal vrijwiligers was voorbereid. Na de gezamelijke afwas kon iedereen terugkijken op een geslaagde vrijwilligersdag, waar sommige ook nieuwe mensen leerden kennen.

Ook interesse om vrijwilliger te worden? Kom langs op het spreekuur, stuur een mailtje naar heemtuin@heemtuinrucphen.nl óf vul het contactformulier op de website in: www.heemtuinrucphen.nl

Meer foto's staan binnenkort in het foto-album: Foto's vrijwilligersdag 2016

Terug naar overzicht